Начин на приготвяне
В купа с миксер поставете крема сиренето и разбъркайте.
Отделно в съд с дебело дъно поставете захарта и бъркайте, докато се разтопи и получите кафяв карамел.
Внимателно прибавете карамела към сиренето при непрекъснато бъркане, до еднородна смес, оставете крема де се охлади.
Отделно разбийте сметаната на пухкав крем.
В правоъгълна тавичка с размери 20/30 см, подредете ред бисквити, като ги потапяте в студеното мляко една по една.
Отгоре разпределете равномерно 1/3 част от сметаната и 1/3 част от карамеления крем със сирене.
Върху тях наредете 2 реда, потопени в прясно мляко бисквити.
Разпределете равномерно върху тях останалия карамелен крем и завършвате с останалата сметана. Декорирайте вкусната бисквитена торта с натрошени бисквити.
Поставете бърза и лесна бисквитена торта в хладилник за една нощ.