Шарена елда с кориандър и зеленчуци на оризоварка

Илиана ПървановаИлиана Първанова
Мастър Шеф
752
3k
4k
830
2
01/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо813
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме хубаво елдата. Сипваме я в съда на оризоварката.

Към нея добавяме зеленчуците: морковените кръгчета, начупения карфиол и нарязаните на ситно картфо, лук, червени чушки и тиквичката. Подправяме с ориенталските подправки и с хималайската фина сол и шарлана.

Разбъркваме старателно и сипваме пропорцията вода! Зареждаме контейнера в уреда и готвим 30 минути! Поднасяме в 3 дълбоки чинии и украсяваме с маслини Каламата!

Здравословно нискокалорично ястие, подходящо за обяд и вечеря!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар