Домашна руска майонеза

07/12/2018
"Хубавата руска салата започва с вкусната домашно приготвена руска майонеза "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 027
  • Преглеждания за месеца134
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тясната купа на пасатора сложете яйцето, солта, олиото и лимоновия сок.

Сложете пасатора на дъното и включете на най-високата степен.

Когато видите, че цветът започва да се променя и сгъстява, започнете бавно, без да бързате, да издърпвате пасатора нагоре.

Щом стигнете до повърхността, започнете да го движите нагоре-надолу, докато вашата майонеза стане готова.

Затворете руската майонеза с пластмасовото капаче и приберете в хладилника, за да стегне за няколко часа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар