Мариновани свински пържоли с пармезан

10/12/2018
Виктория Георгиева
отВиктория ГеоргиеваПомощник Готвач151591
"Запомнете, мъжете не се преследват, приготвят се мариновани свински пържоли с пармезан и те сами идват "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо509
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на пържоли, дебели около сантиметър и половина. Пържолите се нацепват с нож леко като мрежа. Слагат се в купа.

Добавя се сол. Лукът се почиства и нарязва на полукръгчета. Добавя се към пържолите. Лимонът се изстисква. Към пържолите се добавят лимоновият сок и соев сос. Всичко се обърква добре.

Оставят се в маринатата поне за 2 часа. В тиган се слага олио да загрее. Свинските пържоли се пържат и от двете страни, като не трябва да се препържват прекалено, за да не стават много сухи.

Непосредствено след изкарването им от тигана, се поръсват с пармезана.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар