Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Карпачо»Карпачо от портокал с мед и канела

Карпачо от портокал с мед и канела

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
3k36k17k12
Карпачо от портокал с мед и канела
Снимка: Yordanka Kovacheva
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Просто трябва да го опитате, друго няма да кажем"

Необходими Продукти

  • портокали - 2 бр.
  • мед - 50 г течен, не захаросан
  • канела - за поръсване, на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете цитрусите и се старайте да премахнете максимално бялата част от кожичката.

Нарежете обелените портокали на тънки шайби или експетиментирайте, като правите част от кръгчетата на половинки и ги прегъвате като шапчици с остър връх.

Полейте с меда и оставете за 10 минути да попие добре карпачото.

Поръсете с канела на вкус и поднесете това лесно и вкусно карпачо от портокал.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: