Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Баница на тиган»Пълнозърнести банички на тиган със сирене и магданоз

Пълнозърнести банички на тиган със сирене и магданоз

Пълнозърнести банички на тиган със сирене и магданоз
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Ама моля ви, вземете си поне още една - те да здравословни, пълнозърнести и с ароматна плънка"

Необходими Продукти

  • пълнозърнести кори за баница - 6 бр.
  • сирене - 200 г
  • магданоз - 4 - 5 клончета
  • масло - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото. Натрошете сиренето в купа. Добавете ситно нарязания магданоз и разбъркайте. Разстелете корите.

Намажете всяка кора с масло с помощта на силиконова четчица.

В средата на всяка кора поставете от плънката и разстелете внимателно.

Сгънете всяка кора на плик и притиснете.

Загрейте подходящ тиган, намажете дъното му с масло и наредете от баничките.

Изпечете всяка до златисто от двете страни.

Идеална, бърза и лесна закуска!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: