Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Банички»Банички на тиган

Банички на тиган

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7184k2
Банички на тиган
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 3
23/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Нашето предложение за закуска - вкусни банички на тиган!"

Необходими Продукти

  • За тестото
  • брашно - 500 г
  • сол - 1 ч.л.
  • вода - 200 мл
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • Още
  • сирене - 200 г
  • масло - 1/2 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От изброените продукти се замесва тесто, оставя се да почине 10 минути.Разделя се на топки, всяка топка се разточва на кора, поръсва се със сирене, навива се на руло, след това на охлювче и пак се разточва с точилката.

Така приготвените банички се пекат от двете страни на котлона в тиган намазан с масло.

Готовите банички отново се важат с масло докато са горещи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: