Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Аламинути»Наденица с яйца на фурна

Наденица с яйца на фурна

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
1992k5693
Наденица с яйца на фурна
Снимка: Галя Николова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"За закуска, обяд или вечеря - любимата ни наденица с яйца е вкусна по всяко време на деня"

Необходими Продукти

  • яйцa - 5 бр.
  • наденица - 300 г
  • кашкавал - 200 г настърган
  • хляб - 5 филийки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса.

На котлона запържете наденицата в сгорещено олио до златисто, като предварително сте я нарязали на дребни кубчета.

Отцедете мазнината от наденицата. Оставете да изстине. Изсипете яйцата в леко намазнена тавичка за печене.

В отделна купа смесете колбаса, хляба и кашкавала. Разбъркайте добре и изсипете в яйчената смес. Накрая поръсете с още малко кашкавал.

Печете наденицата с яйца в предварително загрята фурна за 15 минути или до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: