Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Мъфини»Тиквени мъфини със стевиола

Тиквени мъфини със стевиола

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168735961k1
Тиквени мъфини със стевиола3 / 3
05/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
90 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
150 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

  • тиква - 1/2 бр.
  • орехи - 80 г
  • стевиола - 5 капки
  • бакпулвер - 1/2 ч.л.
  • яйца - 2 бр.
  • кокосово брашно - 5 с.л.
  • канела
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете тиквата, нарежете я на квадрати изпечете я във фурната на 250 градуса за около час и половина.

След като е готова, отделете тиквата от кората и я намачкайте с вилица в купа, за да изстине по-бързо.

В друга купа разбийте яйцата до побеляване добавете кокосовото брашно с бакпулвера и разбъркайте отново.

Към течната смес добавете изстиналата тиква заедно със стевиолата, орехите, които сте нарязали с чопър на ситно, и канелата.

Разбъркайте с шпатула и разпределете в силиконови форми за мъфини.

Печете мъфините без захар на 200 градуса за около 60 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: