Панирани рулца от шунка и кашкавал

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
06/01/2019
"Уникално мезе и предястие, което с нетърпение ще споделите с близки и приятели "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции15
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо62 455
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на пръчици, а шунката - на тънки пластове (квадрат или триъгълник).

Всяка пръчица кашкавал завийте на рулце с шунката, след като са готови, разбийте яйцата, пригответе кашичка от вода, брашно и подправките, гъста като боза.

Потопете всяко рулце във кашата, после в разбърканата галета с корнфлейкс, яйца и отново галета.

Пържете в сгорещено олио или фритюрник до зачервяване.

Уникално мезе или предястие!

Бамбукова дъска с борд 28 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
13.99 лв.
10.77 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар