Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Панирани чушки с шунка и кашкавал

Панирани чушки с шунка и кашкавал

Панирани чушки с шунка и кашкавал
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
11/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Обогатяваме рецептата за чушки бюрек, добавяйки шунка и кашкавал към тези"

Необходими Продукти

  • печени чушки - 4 - 5 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • сирене - 50 г
  • кашкавал - 2 с.л. настърган
  • шунка - 2 слайса
  • магданоз - връзка
  • за панировката
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • галета - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка разбийте яйцето.

Добавете натрошеното сирене, кашкавала, шунката и магданоза, нарязани на дребно.

Разбъркайте сместа.

Напълнете чушките.

Оваляйте първо в брашно, разбитото яйце и галета.

Пържете чушките пане в нагорещено олио от двете страни до готовност.

Извадете панираните чушки с шунка и кашкавал върху кухненска хартия и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: