Карпачо от ананас

07/01/2019
"Хората се делят на два вида - такива, които обожават карпачо от ананас и такива, които все още не са го опитали "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо343
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Охладете ананаса за няколко часа в хладилника. Извадете и отстранете кората с помощта на остър нож.

Нарежете на много тънки и почти прозрачни филийки. Подредете ги в чиния.

Поставете черешките върху ананаса.

Поръсете с крокан и сервирайте веднага.

Ако желаете, може да полеете карпачото с малко мед, но според мен няма нужда, защото ананасът е достатъчно сладък, за да се слагат каквито и да са подсладители.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар