Начин на приготвяне
Запържваме около 10 минути нарязан на ситно кромид лук и прибавяме намачканата кайма.
Разбъркваме, докато каймата стане на трохи. Запържваме още 3-4 мин. Оттегляме от котлона и поръсваме с черен пипер, кимион и чубрица.
Разстиламе и подреждаме 3 кори за баница една върху друга в предварително намаслена тавичка.
Поливаме с 1-2 с.л. от отделената мазнина, покриваме с кора и нанасяме 2-3 с.л. от плънката. На всеки 3 кори нанасяме 2-3 с.л. от плънката, докато запълним тавата. Накрая покриваме с 3 кори.
Нарязваме баницата и нанасяме останалата мазнина от плънката. В купичка разбиваме яйца с кисело мляко. Поливаме баницата със заливката.
Печем вълчата баница до златисто във фурна, загрята на 180 градуса, около 30 мин.