Априлска супа

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
299
2k
557
399
02/02/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо754
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на малки късчета и праза на ситно.

Загрейте олиото в тенджера и ги прехвърлете в нея. Запържете за 3-4 мин и добавете ориза.

Разбъркайте и залейте със зелевия сок и водата.

Овкусете с подправките, добавете и лютивото чушле.

Оставете чорбата със свинско да къкри на среден огън за около час :)

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар