gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Кашкавал пане - аламинут

Кашкавал пане - аламинут

Бисерка ЙосифоваБисерка Йосифова
Чирак
83720153701
Кашкавал пане - аламинут
Снимка: Бисерка Йосифова
1 / 5
13/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Вкусно кашкавалче пане за изгладнели душици, които нямат търпение да чакат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Много лесен за приготвяне и много вкусен аламинут, който ще се услади на всички.

Кашкавалът се нарязва на подходящи парчета с дебелина около 5 мм. Хубаво е да е студен или, ако имате време, да го приберете за кратко във фризера.

Парченцата кашкавал се топят последователно в студена вода, брашно, разбити яйца и галета. Пържат се на силен огън от двете страни до зачервяване.

Панираният кашкавал се оставят се за кратко на салфетка, за да попие излишната мазнина, след което се поднасят с подходяща гарнитура - свежа салата например.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: