Пълнено червено цвекло с моркови и майонеза

Веси МетодиеваВеси МетодиеваНовак
13/04/2013
"Цветно, много вкусно и ефектно предястие, което отсега предчувстваме, че ще краси новогодишната ни трапеза "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 210
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете морковите на фино ренде и ги овкусете със сол, черен пипер, оцет на вкус и зехтин.

Обелете цвеклото и сложете да се свари за 5-10 минути след кипването. Отцедете го и след като изстине го издълбайте.

Част от вътрешността накълцайте ситно и я объркайте със майонезата, сметаната, горчицата, 2 с.л. скълцан копър, 2 с.л. смлени орехи и 4 с.л. зехтин.

Във всяка глава издълбано цвекло на дъното натъпчета част от морковите, отгоре разпределете от пълнежа.

Всяка глава цвекло се слага в чиния върху листо маруля, отгоре се украсява с орехи с малко копър. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар