Здравословна закуска с кълнове от кафяв ориз

Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаИноватор40117021852
24/03/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо170
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме ябълката, без да я белим, и я нарязваме на парченца в каната на блендер.

Добавяме няколко стръка магданоз, обеленото киви, месестата част на авокадото, спанака и обеленото парче лимон. Не добавяйте никаква вода.

Блендирайте.

Полученото зелено кремче разпределете в малки купички.

Поръсете с пчелен прашец, натрошени орехови и бадемови ядки и сложете най-отгоре кълновете от кафяв ориз.

Кълновете от кафяв ориз се получават от необработен ориз. Можете да си ги отгледате в домашни условия и да ги добавяте в здравословни закуски, шейкове, салати или да декорирате с тях основни ястия.

Да ви е вкусно!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар