Начин на приготвяне
Първо сваряваме макароните по традиционна рецепта.
Слагаме в една тенджера вода и чакаме да кипне, а след като заври, слагаме олио и сол, добавяме макароните и за 7 минути чакаме да се сварят.
След като ги отцедим, слагаме малко олио в един тиган и сипваме макароните, после добавяме соевия сос и бъркаме малко.
След това взимаме бейби марули, тоест малки, може и да ги режете, ако са големи, на малки парчета, после нарязваме лук и копър, всичко това добавяме вътре при макароните и слагаме черен пипер и сол и чакаме да омекнат марулите - става за секунди.
Много бързо става, ако имате останали макарони от закуска.
Наистина става много вкусна макаронена салата, идеална за един хубав обяд.
Макароните с маруля по китайски са готови.