Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Маслини с пастет от сардела

Маслини с пастет от сардела

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
328327
Маслини с пастет от сардела2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4-6
"В рецептата не сме записали да добавите и бутилка вино, но вие си го знаете, нали"

Необходими Продукти

  • сардели - 10 бр
  • масло - 50 г
  • маслини - 10 бр
  • сирене - 70 г - топено сирене
  • черен пипер
  • сол
  • оцет - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно обезкостете рибките, като се опитате да премахнете напълно кожата.

Смесете топеното сирене и маслото и бъркайте докато получите еднородна смес. Добавете подправки на вкус. Добавете рибата накъсана на малки парченца и отново разбъркайте

Изберете по-едри черни маслини. Обезкостете ги или направо си купете обезкостени маслини. С помощта на подходяща лъжичка напълнете маслините.

Може да поднесете маслините като предястие, всяка поставена върху сухар или солена бисквитка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: