Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешки бутчета с яйца и майонеза

Пилешки бутчета с яйца и майонеза

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
949862
Пилешки бутчета с яйца и майонеза1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Открихме как да направим пилешките бутчета още по-вкусни. Открихме го, взимайте по една бира и идвайте"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 6 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 2 щипки
  • майорана - 1 ч.л.
  • риган - на вкус
  • яйца - 5 бр.
  • майонеза - 1 кутийка (около 250 г)
  • бира - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пилешките бутчета със сол, прясно смлян черен пипер, няколко щипки червен пипер, сушени майорана и риган на око.

Подредете ги подмазнена тавикча, полейте струйка олио, долейте в по-голямата част от бирата и сложете да се изпекат, като ги обърнете по време напеченето.

Разбийте яйцата с майонезата и 1-2 с.л. бира. Вече готовите бутчета залейте със сместа и върнете на 5-10 минути да се запекат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
57
46
30
20
10
Дай твоята оценка: