Начин на приготвяне
Тези изключително лесни и бързи спагети са страхотен вариант за бърза вечеря или обяд. Бях изненадана от вкуса - същият като лазаня Болонезе, но много по-лесно и бързо се приготвят!
В средно голяма тава слагате олио да покрие дъното. Натрошавате спагетите (на три пъти снопчето) и ги разпределяте равномерно в тавата. Слагате нарязаните на шайби маслини.
В 400 мл. топла вода слагате подправките и каймата да се разтвори равномерно (аз сложих фикса във водата) и ги изсипват върху спагетите. Добавяте доматения сок.
Разбърквате всичко и слагате тавата в предварително зарята на 220 градуса фурна. Печете 30 мин.
Изваждате ястието и настъргвате кашкавал отгоре. Връщате пак във фурната да се запече кашкавалът и е готово.
Добър апетит!