Начин на приготвяне
Взимаме картофите, обелваме ги, измиваме, нарязваме на големи кубчета и ги слагаме да се сварят. Прибавяме сол, докато са на котлона. След като се сварят ги отцеждаме от водата.
Взимаме след това чушките - обелваме ги от люспите и ги нарязваме на средно големи парчета.
Взимаме след това консервирания боб. Отваряме и измиваме добре червения боб.
След боба идва ред на лука за предпочитане е да бъде червен (аз в случая съм ползвала стар бял лук). Белим червения лук и го нарязваме на полумесеци.
Приготвяме си купа или някакъв по- голям съд и смесваме всички изброени по-горе продукти. Подправяме с оцет олио и сол на вкус.
Нарязваме на ситно магданоза и го прибяме към картофена салата. Разбъркваме добре всичко и може да похапваме.