Начин на приготвяне
Сваряваме картофите, обелваме и нарязваме на средно големи кубчета като за салата. Боба, предварително сварен и охладен, прибавяме към картофите, заедно с граха.
Останалите съставки нарязваме - обелената печена зелена чушка, морковчетата, киселите краставички и магданоза. Всичко смесваме заедно с подправките - смлян черен пипер, хималайска сол, шарлана и по желание маринатата от киселите краставички.
Старателно разбъркваме салатата, за да се овкуси равномерно. Поднасяме в едноцветна чиния, за да изпъкнат съставките, и украсяваме по желание със стръкче пресен магданоз.
Тази картофена салата с боб и кисели краставички е богата на любими вкусове. Достатъчно засищаща, за да се превърне от гарнитура в основно ястие.