Начин на приготвяне
Измийте и настържете на ситно ренде тиквичките. Посолете и оставете за 20 минути да се отцеди водата.
След това прибавете яйцата, подправките /сол, черен пипер, копър, риган/, зехтина, галетата и брашното.
Разбъркайте, докато всички съставки се омесят добре. Поставете сместта върху хартия за печете и разпределете с дебелина около 5 мм.
Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15 минути. След това извадете, оставете за 10 минути да изстине и завийте на руло.
След това отново разхънете блата и намажете с крема сиренето.
Подредете шунката и гаудата и внимателно завийте с помощта на памучна кърпа. Оставете в хладилник за 2 часа да стегне и след това поднесете рулото от тиквички студено.