Начин на приготвяне
Кипнете млякото на котлона и добавете към него смляното кафе като разбърквате непрекъснато. Намалете силата на огъня и варете млякото с кафето около 1 минута. Оставете сместа да изстине и прецедете през фина цедка.
Отделете 3/4 от ароматизираното мляко и при непрекъснато бъркане добавете в него оризовото брашно. Уверете се, че не са останали никакви бучки от брашното.
Върнете сместа на котлона и варете на тих огън до сгъстяване, като не спирате да бъркате. Добавете пудрата захар, разбита с останалото мляко и 1 щипка сол.
Варете на тих огън, като непрекъснато бъркате с тел до сгъстяване на сместа.
Двалете готовата смес от огъня и я налейте в подходящи купички. Може да се поднесе и студена.