Начин на приготвяне
Запечатайте на силен огън овкусените със сол и черен пипер пилешки гърди от двете страни в зехтин.
Извадете месото, приберете го на топло, а в мазнината запържете ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, прибавете меда, горчицата, чесъна, настъргания джинджифил и малко сол.
Върнете обратно пилето, прибавете алкохол и гответе за няколко минути на силен огън, за да се изпари алкохолът. Намалете котлона и налейте зеленчуковия бульон.
Гответе на тих огън около 20-30 минути, прибавете доматите и гответе още десетина минути.
Може да поднесете ястието така, само с хляб, а може и да добавите сварен ориз, зелена салата или друго по вкус.
Аз го поднесох със сварени картофи, запържени с малко масло.