Начин на приготвяне
Върху всяко парче от пилешкото филе правим по няколко разреза, за да се получат джобчета.
Овкусяваме месото със сол.
Нарязваме доматите и моцарелата на филийки.
В едното джобче слагаме парче домат в другото моцарела и така редуваме останалите.
Поставяме месото в намазнена със зехтин тавичка и поръсваме с вегета и черен пипер.
Правим сос от готварската сметана и прясното мляко и сипваме около месото.
Загряваме фурната на 200 градуса.
Покриваме с фолио и пъхаме във фурната пилешките гърди с моцарела за около 20 мин.
След като се задуши месото, поръсваме с кашкавал и печем още около 10 мин до готовност.
Пилешките гърди с домати и моцарела се сервират, докато е топло :)
Коментари