Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско печено»Печено свинско контрафиле на фурна

Печено свинско контрафиле на фурна

IvelinaIvelina
Мастър Шеф
6478k2k4
Печено свинско контрафиле на фурна2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6
"Една рецепта за печено свинско контрафиле, която ще се погрижи да забравите за глада"

Необходими Продукти

  • свинска рибица - 1.30 кг
  • зехтин - 2 с.л.
  • чесън - 2 ск.
  • розмарин - 2 ч.л.
  • броколи - количество по желание
  • червен пипер - пресен, количество по желание
  • зеленчуци - които харесвате
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190°C.

Обилно намажете свинското контрафиле със зехтин и го поръсете с намачканите скилидки чесън.

Поставете го в подходяща тава и поръсете розмарина.

Печете около 2 часа или докато вътрешната температура на месото е достигнала 63°C.

Поднесете с гарнитура по желание.

Аз приготвих това печено свинско с броколи и пиперки, добавени във тавата с месото 20 минути преди да е готово месото.

Добър апетит с моето печено свинско контрафиле на фурна!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: