Пълнени печени камби

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф68276121566
27/09/2019
"Признайте си, че веднага ви се прииска да опитате от тези симпатични пълнени печени камби "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 403
  • Преглеждания за месеца1883
  • Преглеждания за седмицата601
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Камбите се измиват и се изтърбушват, така, че да заприличат на купички. Нареждат се в тавичка и се посоляват отвътре.

В купа се разбиват яйцата, прибавят се натрошеното сирене, нарязаната на кубчета шунка (или друг вид колбас) и изрязаната месеста част при изтърбушването.

Всичко се разбърква и със сместа се напълват камбите. Поливат се с малко зехтин, а в тавата се налива около половин чаша вода.

Пекат се във фурна на 200 градуса за около 30 минути.

Щом се изпекат, пълнените камби се изваждат от фурната и се поръсват с настърган кашкавал.

Пълнени печени камби се връщат за допичане за още около 5-7 минути

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар