Постни пълнени камби

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7384k1k3k10
Постни пълнени камби
Снимка: Рая Андонова
1 / 3
30/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
10
"Цветно, ефектно и вкусно - една позната рецепта, но във вкусен и красив вариант"

Необходими Продукти

  • ориз - 150 г
  • лук - 1 малка глава
  • чушки - 1 малка червена пиперка
  • моркови - 1 бр. малък
  • камби - 10
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица
  • червен пипер - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се нарязват на ситно. Оризът се измива.

Запържват се зеленчуците, а след това и оризът. Прибавя се сол на вкус и около 2 ч.ч. вода.

След като се свари оризът, се добавят останалите подправки. Със сместа се пълнят камбите и се пекат на 170 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: