Пържена разядка

ГеновеваГеновева
Готвач
126
845
1k
427
2
20/10/2019
"Хващайте тостера, защото тази разядка си има сродна душа и това е препечената филийка"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 947
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се почиства и нарязва на едри кубчета. Задушава се в зехтин. След което към него се прибавят чушките - измити, почистени и нарязани на едри ивици.

Добавя се и пасираният чесън, след което се оставят да се запържат за около 2-3 минути.

Добавяме обеления и нарязан на ситни кубчета домат, разбъркваме и оставяме да омекнат зеленчуците като затворим тигана с капак и ги оставим да се задушат хубаво.

Когато зеленчуците са омекнали и сготвени добавяме изварата и настърганото сирене, разбъркваме отново и оставяме така да се запържи всичко за още 2-3 минути, като не поставяме капака отгоре.

Накрая овкусяваме със сол, черен пипер, чубрица и няколко стръка копър. Ако обичате люто може да добавите и люта чушка.

Така приготвената разядка е чудесна за консумация топла върху препечен хляб или брускета. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар