Кладница с масло

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
30/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Не е само масло, и ароматни подправки ще добавим, за да получим тази невероятна вкусотия"

Необходими Продукти

  • кладница - 300 г
  • чесън - 2 скилидки
  • масло - 60 г
  • сол
  • черен пипер
  • мащерка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и нарязани гъби кладница задушаваме в маслото за кратко.

Прибавяме пресовамия чесън, сол и мащерка на вкус и готвим, докато течността започне да се изпарява.

Оставяме гъбите да се запържат до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Съгласен. Трябва да се добави малко вода и бяло вино за да умекнат по-хубаво гъбите.
05.11.2023 21:23
Анонимен
Анонимен
Стават като дъвка по тази рецепта
Слага се малко бяло вино или вода или бульон
27.11.2022 20:22
1
2