Начин на приготвяне
Поставете яйцата в касерола със студена вода. Сварете яйцата за около 10 минути от момента, в който водата започне да ври. Извадете яйцата и ги охладете в студена вода.
Поставете рибата тон в купа, намачкайте я с вилицата. След това добавете нарязвате на ситно копър и лучена трева и разбъркайте.
Нарежете хляба хоризонтално и извадете част от хляба отвътре (като лодка, която да държи всички съставки да не се разсипят при сглобяването).
Намажете майонеза и горчица върху долната половина на хляба. Добавете нарязани чери домати, нарязани яйца, нарязан кашкавал, нарязани краставици.
Намажете майонеза и на горната част на хляба, сглобете сандвича и увийте със стреч фолио;
Поставете сандвича между два листа хартия за печене и поставете нещо тежко отгоре, за да ги натегнете. Поставете ги в хладилника за поне 3-4 часа или за една нощ.
Извадете от хладилника и отрежете краищата на хляба и опаковайте сандвичите за пикник.
Добър апетит!