Начин на приготвяне
От изброените за хляба продукти се омесва меко тесто, което се оставя да втаса двойно.
Премесва се, оформя се като мини франзела или дълъг хляб и се слага в намазана с масло форма за тостерен хляб или правоъгълен кекс.
Отново се оставя да втаса, този път до утрояване на обема, и се изпича в предварително загрята на 220 градуса фурна до зачервяване /около 30 минути/.
След изваждането му се оставя да изстине хубаво и се нарязва на филии.
Всяка филия се маже с крема сирене или хайвер и отгоре се нареждат от останалите продукти според предпочитанието и вкуса.
Коментари
Двойно втасване???
Продукти който всеки по всяко време си има в хладилника - защо не???
Като прочетох рецептата мисля, че човек трябва да си вземе отпуска за да я приготви.
Иначе изглежда вкусно.
Успех!