Препечени филийки на тиган

07/11/2019
"Любимите препечени филийки, които никога няма да ни омръзнат - ето как да си ги приготвите на тиган "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо890
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете хляба напречно на филийки, дебели колкото един пръст.

Поръсете всяка филийка с малко сол и зехтин.

Загрейте ребрен тиган.

Поставете филийките от едната страна и изчакайте да се запекат.

Обърнете и изпечете и от другата страна.

Извадете препечените филийки на тиган.

Поставете в чиния и гарнирайте по желание с различни видове песто, пастети и продукти по вкус, с които поднасяте любимите си брускети.

Дълбок тиган с каменно покритие и стъклен капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие и стъклен капак 26 см
32.00 лв.
24.64 лв.
Виж ››

Гответе каквото си поискате във вашия нов дълбок тиган с капак! Има незалепващо каменно покритие, което гарантирате съвършено приготвянето на любимите ястия. Дръжката на тигана е термоизолираща.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар