Начин на приготвяне
Нарежете шоколада на дребно и го добавете към маслото.
Разтопете ги на водна баня (докато приготвят другите неща, шоколадът не трябва да изстива).
Разбийте захарта заедно с яйцата до леко побеляване (кремообразна текстура).
Към вече разбитите яйца се прибавя постепенно шоколад (разбъркайте добре), след това добавете брашното и какаото.
Хубаво е сместа да е по гъста (ако се е получила по рядка, добавете 1-2 щипки брашно и разбийте с миксер).
Намаслете 8 формички (аз използвах формички за крем карамел) отвътре може да сложите щипка какао, преди да запълните формичката.
Напълнете до половина формичките. Сложете по 1 шоколадов бонбон (за предпочитане бели - шоколадовото суфле става по красиво, като се смесят двата шоколада) и напълнете почти догоре.
Загрейте фурната на 220 градуса
Печете суфлетата 7-8 минути
Шоколадовото суфле с течен център Линд се поднася топло, може да добавите топка ванилов сладолед и да украсите с пудра захар.