Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Пастет от извара и печени чушки

Пастет от извара и печени чушки

Мария СимоваМария Симова
Автор
2k20k4k24
Пастет от извара и печени чушки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1
"Пастет от извара и печени чушки, за който препечените филийки никога не стигат"

Необходими Продукти

  • извара - 400 г
  • чушки - 500 г червени, печени и обелени
  • олио - 3 с.л.
  • прясно мляко - около 0.5 ч.ч.
  • магданоз - 4 - 5 стръка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер, поставете нарязаните печени чушки, извара и магданоза. Налейте олиото и прясното мляко, пасирайте до еднородна смес.

Ако се е получила доста гъсто, разредете с още прясно мляко и отново пасирайте.

Крайният продукт трябва да е еднороден и лесен за мазане зеленчуков пастет.

Посолете на вкус и съхранявайте в хладилник, поставен в кутия за храна с капак или буркан с капак.

Идеален пастет от извара и печени чушки за утринна закуска с препечени филийки!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: