Сьомга на скара с печени зеленчуци

Сергей АнчевСергей Анчев
Помощник Готвач
208
73
392
2
07/12/2019
"Знаете ли какво й липсва на тази сьомга с печени зеленчуци - бутилка хубаво бяло вино, нищо повече "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо464
  • Преглеждания за месеца207
  • Преглеждания за седмицата62
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите на продълговати парчета, останалите зеленчуци - на шайби по около ½ см.

Посолете ги и поставете в намаслена тава във фурната на 200°C за 30 мин да се изпекат добре.

След това ги залейте със соса от нар и останалия зехтин и оставете под капак да омекнат.

Поръсете филетата сьомга с вегета и изпечете на скарата по 1 мин от всяка страна.

Пригответе и бутилка Траминер за тази сьомга на скара с печени зеленчуци.

Наздраве!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар