Чипс от фасул
Čips od pasulja
gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Чипс»Чипс от фасул

Чипс от фасул

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
2k29k15k8k1
Чипс от фасул
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 6
16/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене18 мин.
Общо23 мин.
Порции4
"Супер интересна и лесна идея, с която да впечатлите гостите си - чипс от фасул, подходящ за всяка разядка и празнична трапеза"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуснете фурната да загрява до 180 градуса.

Сложете всички изброени за рецептата продукти в блендер и пуснете да се смелят. Тъй като е възможно сместа да се наслои по стените на уреда и да останат парченца, то избутайте ги до ножчетата и пак завъртете за около 30 секунди.

Когато сте постигнали гладка смес, взимайте с лъжица и разстилайте тънки кръгчета в тава, покрита с хартия за печене. Оставяйте малко разстояние между тях.

Печете чипса 18-20 минути или докато чипсът от фасул почервенее.

Докато е топъл е още мекичък, но след като изстине, ще стане хрупкав. Колкото повече престои, толкова по-хрупкав ще става.

Чипсът от фасул е много лесен за приготвяне и невероятно вкусен. Комбинира се перфектно с всякакви дипове и разядки!

Съвет: Фасулът трябва да е много добре сварен и мек, както и добре отцеден от течността.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: