Начин на приготвяне
Първо в блендер поставяте всички продукти за основата и блендирате до получаването на хомогенна смес (ако е необходимо, добавяте малко вода). Ядките може да са бадеми, лешници, кашу.
Готовата смес разпределяте във форми за мъфини и оставяте в хладилника.
През това време си приготвяте крема. За него отново слагате всички продукти без кокосовите стърготини в блендер и блендирате до получаването на хомогенна смес.
След това добавяте стърготините и разбърквате добре.
(Тук е моментът да добавите и желатина, ако сте решили да сложите.)
Изваждате от формичките от хладилника и разпределяте крема върху основата.
Отново слагате суровите мъфини в хладилника поне за няколко часа, за да стегнат.
След като са готови, може да декорирате суровите мъфини с манго с продукти по желание и поднесете!