Начин на приготвяне
Разбиваме кремчетата в две отделни купи, като във всяка от тях наливаме 400 мл прясно мляко и добавяме съдържанието от пакетчетата.
В началото бием на ниска степен с миксера за около 3 минути, след това обръщаме на висока степен за още 3 минути.
Хубаво е млякото да е на стайна температура, за да се получи хубав и гъст крем за торта.
В отделна купичка наливаме 100 мл мляко, за да топим бисквитките в него.
Намазваме дъното на тавата с ванилов крем, след това редим бисквитките (1 пакетче на ред) и добавяме шоколадовия крем. Повтаряме същите стъпки, като трябва да завършим с крем.
Аз използвам бисквитки Коровка, защото са по-малки и 4 пакетчета ми стигат за 4 реда.
След като сме готови, настъргваме шоколада и декорираме с бонбони, а ако желаете, може и с плодове.
Оставяме бисквитената торта в хладилника за няколко часа, докато бисквитките омекнат.
Сервираме с добро настроение и хапваме бързата и вкусна бисквитена торта сладко, сладко с още по - добро настроение ! :)