Начин на приготвяне
Терина покриваме със скреч фолио и върху него слагаме напоения с компот блат за торта.
Банановия мус приготваме, като загреем течната сметана, захарта и шоколада, докато той се разтопи.
След това добавяме пасираните банани и разтопения на водна баня желатин. Готовия мус оставяме за малко в камера, за да стегне.
След като мусът стегне поставяме върху блата за торта.
Приготвяме и малиновия мус, като загреем течната сметана, захарта и шоколада докато се разтопи. След това прибавяме пасираните малини и разтопения на водна баня желатин.
Готовия малинов мус също оставяме да стегне в камера. След неговото охлаждане го поставяме върху банановия мус.
Готовия терин с бананов и малинов мус гарнираме с разтопен на водна баня шоколад и малко малини.