Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Тригуни»Сиропирани тригуни от бутертесто

Сиропирани тригуни от бутертесто

Сиропирани тригуни от бутертесто
Снимка: Бисерка Йосифова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Тези тригуни сами по себе си са страшно вкусни, но за всеки случай си имат и страхотен сироп за допълнително очарование"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 2 бр.
  • за сиропа
  • захар - 3 ч.ч.
  • вода - 2 ч.ч.
  • ванилия - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко разточих 2 бр. бутертесто, нарязах на квадрати и прегънах на триъгълници.

Загрях предварително на 200 градуса фурната.

Когато ги сложих, намалих на 180 градуса и пекох до готовност.

Направих захарен сироп от 3 ч.ч. захар и 2 чаши вода, добавих ванилия и сиропирах изстиналите тригуни от бутертесто с топъл сироп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: