Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Апетитна разядка с яйца върху брускети

Апетитна разядка с яйца върху брускети

Апетитна разядка с яйца върху брускети
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
20
"Сервираме страхотна разядка с яйца върху брускети и гледаме как гостите си облизват пръстите"

Необходими Продукти

  • яйца - 8 бр.
  • извара - 350 г
  • майонеза - 2 - 3 с.л.
  • лук - 1 връзка пресен
  • черен пипер
  • червен пипер
  • франзела - 1 бр.
  • магданоз - за поръсване /по желание/
  • зехтин - или олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявам 8 яйца, намачквам ги с вилица и към тях добавям 350 г извара, 2-3 с.л. домашна майонеза /или купена/, черен и червен пипер, пресен лук.

Нарязвам една франзела на малки филийки, подреждам ги в тава с хартия за печене, поръсвам ги с малко зехтин, може и олио.

Пека ги в предварително загрята фурна на 180 градуса до зачервяване.

Готовите брускети намазвам с млечната разядка.

По желание добавете отгоре магданоз върху вашата апетитна разядка.

Получава се изключително апетитна разядка с яйца върху брускети!

Източник: Хриси Мартинова - Кулинарна мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: