Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Бутер пица с кашкавал и гъби

Бутер пица с кашкавал и гъби

Бутер пица с кашкавал и гъби
Снимка: Веселина Константинова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Добър апетит с бутер пица с кашкавал и гъби"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 400 г Фамилия
  • лютеница - 3 с.л. домашна
  • кашкавал - 250 г
  • гъби - 200 г - мариновани
  • магданоз - свеж
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително размразете бутер тестото.

Разточете го. Изрежете кръг с диаметър на тавата, в която ще печете.

На дъното на тавата сложете хартия за печене.

Внимателно прехвърлете разточеното тесто в тавата.

От изрезките оформете борд и го монтирайте по периферията.

Набодете с вилица и сложете да печете в загрята фурна до 250 градуса.

След като тестото започне леко да покафенява, извадете тавата.

Намажете с лютеницата и поръсете с маринованите гъби.

Настържете кашкавала и поръсете обилно.

Върнете тавата във фурната и допечете пицата до готовност.

Поръсете бутер пицата с кашкавал и гъби със свеж магданоз и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: