Начин на приготвяне
Разстилам бутертестото и го надупчвам с вилица по цялата дължина, за да не се надува.
Обилно мажа блата за пица с кетчуп навсякъде и поръсвам с подправка за пица.
Хамбургския салам нарязвам на колелца и след това на полумесеци.
Почиствам маслините от костилките.
Всяко триъгълниче от топеното сирене разрязвам през средата по дължина, за да се да се получат по-тънки парченца.
Всички продукти разпределям върху намазаното с кетчуп тесто.
Последно, но не на последно място, настъргвам обилно количество кашкавал на дребно ренде.
Пека бутер пицата във фурна на около 180°С, докато пицата не придобие апетитен загар.
Сервирам бутер пица с топено сирене и салам топла и по желание с айран.