Пухкав омлет в тава

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
161
581
1k
255
1
30/04/2020
"Забравете за тигана, омлетите вече ги правим в тава "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27 991
  • Преглеждания за месеца184
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Нарежете избрания от вас колбас, както и зеления лук, на малки кубчета.

Разбийте яйцата с прясното мляко, олиото и солта. Прибавете колбас и зеления лук, разбъркайте, докато се получи хомогенна смес.

Изсипете сместа в избрана от вас тавичка и изпечете на 250 градуса за 20 минути, докато се получи златиста коричка върху омлета.

Пухкавият омлет в тава е готов.

Яйцеразбивачка с кана
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Яйцеразбивачка с кана
13.72 лв.
Виж ››

Яйцеразбивачката с кана е мултифункционален уред, който прави готвенето на сладки и солени ястия с яйца още по-лесно и по-чисто. Голяма вместимост, удобна дръжка и плътен капак на каната. Може да се ползват и поотделно.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
AneliaStefanova
AneliaStefanova
28.05.2020 20:13
Имах опасения дали няма да стане много сух омлет, но резултата ме очарова.
Стана изключително сочен и пухкав омлет!
1
0