Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пържоли»Панирани пилешки пържоли с кашкавал

Панирани пилешки пържоли с кашкавал

Панирани пилешки пържоли с кашкавал
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
8 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
18 мин.
Порции
4
"Добър апетит с тези панирани пилешки пържоли с кашкавал"

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • пилешки бульон - 1/2 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • кашкавал - 50 г настърган
  • магданоз - връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го нарежете на отделни пилешки пържоли.

Овкусете със солта, черния пипер и пилешкия бульон.

Разбийте яйцето в чиния. Добавете към него настъргания кашкавал и магданоза, нарязан на дребно.

Оваляйте пържолите от двете страни в брашното.

Потопете в яйцата и изпържете панираните пържоли в горещо олио до готовност.

Извадете панирани пилешки пържоли с кашкавал върху кухненска хартия.

Сервирайте панираните пилешки пържоли с кашкавал, докато са топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: