Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пържоли»Панирани пилешки пържоли от гърди

Панирани пилешки пържоли от гърди

Панирани пилешки пържоли от гърди
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Идеята за вечерята е от нас - вие се погрижете само за приготвянето на тези вкусни панирани пилешки пържоли"

Необходими Продукти

  • пилешки пържоли - 3 бр.
  • царевично брашно - 2 с.л.
  • сол
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пилешките пържоли със сол и оставете за 30 мин.

В две купи или дълбоки чинии сложете поотделно яйцето и брашното.

Затоплете олио или зехтин на котлона. Оваляйте пържолите първо в брашно, после в яйце и изпържете от двете страни.

Панираното пилешко оставете върху хартия да попие излишната мазнина.

Панираните пилешки пържоли от гърди поднесете с картофена салата или друг гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: