Супа с грах и телешко

Пламена
Пламена
Новак
11/06/2009
"Нищо не овкусява една грахова супа така, както ароматно телешко рагу "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 500
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме добре измитите телешки кости и граха във вряща подсолена вода и варим, докато грахът омекне.

От маслото и брашното правим светла запръжка, добавяме червения пипер, заливаме с костен бульон и с бульона от варенето на граха и варим.

Сваряваме фидето или други тестени изделия, прибавяме граха и сметаната, притопляме, осоляваме.

Накрая поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар